duminică, 16 august 2009

Joan Laporta afirmă că Manchester City a făcut o ofertă "extraterestră" pentru Eto'o

Preşedintele formaţiei spaniole FC Barcelona, Joan Laporta, a recunoscut că gruparea engleză Manchester City a făcut o ofertă foarte mare pentru transferul lui Samuel Eto'o, informează Sky Sports.

Internaţionalul camerunez mai are un an de contract cu echipa campioană a Europei, iar conducerea clubului este dispusă să-l vândă în această vară. Laporta susţine că Eto'o ar putea să fie la City unul dintre cel mai bine plătiţi fotbalişti din lume.

"Eto'o are o ofertă
interesantă din partea lui City. El îşi doreşte să mai rămână, dar o astfel de ofertă este greu de refuzat. Dacă Eto'o acceptă, trebuie să ne gândim pe cine aducem în locul lui", a spus Laporta, într-un interviu pentru un post spaniol de radio.

Presa din Anglia scrie că gruparea catalană a acceptat să-l vândă pe Eto'o în schimbul a 30 de milioane de euro, iar atacantul poate încasa un salariu anual de aproape 11 milioane de euro.

De asemenea, Manchester City intenţionează să-l transfere şi pe Carlos Tevez, pentru care oferă suma de 35 de milioane de euro.