duminică, 16 august 2009

Primarul din Constanta nu mai vrea ca la Mamaia "sa vina turistii cu familia, cu copilul, cu colacul"

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, luni, ca este multumit "deocamdata' de colaborarea cu ministrul Turismului, Elena Udrea, si ca aceasta a inteles ca Mamaia trebuie sa fie "o statiune cu forfota permanenta de evenimente, de cluburi, de agrement, tipul de turism familial mutandu-se in zona de sud a litoralului romanesc", transmite Agerpres.
"Dumneaei a spus ca a inteles. Nu este normal ca intreg litoralul sa fie axat cap - coada pe acelasi segment de turisti", a afirmat Mazare, mentionand ca, sambata seara, in statiunea Mamaia, a discutat cu Elena Udrea despre "viitorul statiunii si cum trebuie sa se dezvolte aceasta in contextul litoralului romanesc".
Radu Mazare a spus ca i-a explicat ministrului Turismului "gandirea" reprezentantilor administratiei locale, care este aceeasi cu cea propusa de Organizatia Mondiala a Turismului.
"In Mamaia trebuie sa prelungim sezonul estival, sederea turistilor pe litoral, prin construirea de locuinte
permanente, de case
de vacanta. Trebuie sa fie o statiune in genul Monte Carlo, Cannes, Rio de Janeiro, cumva amestecat, sa nu mai fie o statiune clasica asa cum o stim noi
de pe vremea comunismului, sa vina turistii cu familia, cu copilul, cu colacul", a declarat primarul Constantei.